Eindejaarsconcert 2017: Music in Space

Na een geslaagde samenwerking in 2016 slaan het Bornems Harmonieorkest en de Koninklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft opnieuw de muzikale handen in elkaar. 

Op vrijdag 29 december 2017 voeren de muzikanten van beide orkesten u, onder de kundige leiding van dirigent Jo Schelkens, naar hogere sferen met hemelse klanken tijdens hun eindejaarsconcert met als thema “Music in Space”.

Op het programma staan o.a. “De Planeten”, een suite van de Engelse componist Gustav Holst, filmmuziek van Hans Zimmer en John Williams uit cinema-toppers als Interstellar, A.I. en Superman en een solowerk door fagottist Pierre Kerremans.

Het belooft kortom een gevarieerde muzikale avond te worden. Bestel tijdig een ticket voor deze muzikale ruimte-cruise via reservatie@harmoniesbornem.be of via het loket van Ter Dilft (03 890 69 30).

Praktisch:
Links:

Wonderful World - Koorconcert op 25/11/2017

De Koninklijke Harmonie Concordia & Amicitia - Ter Dilft heeft de eer en het genoegen om al haar muzikanten, leden en sympathisanten het concert “Wonderful world” van het Gemengd Koor Bornem zeer warm te mogen aanbevelen.


Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 25 novemver 2017 om 20.00u in de Sint-Vincentius a Paulokerk te Branst en is een prachtige samenvatting van wat het Bornems koor zoals te bieden heeft.


Alle genres komen die avond aan bod: van klassiek naar pop, van kerkgezangen naar filmmuziek, van musical naar kleinkunst. We zingen bijvoorbeeld: Sammy van Ramses Shaffy, Hallelujah van Leonard Cohen, Skyfall van Adèle, Sailing van Rod Stewart en O Dorothea van Laïs. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigente Ann Jansens en met muzikale ondersteuning door Griet Caluwaerts en Combo Nathan & Co.

Geïnteresseerd? Dan kunt u voor kaarten steeds terecht bij Fons Fransen (0476 39 05 24 - info@gemengdkoorbornem.be).

Misschien tot dan!

Praktisch:
Links: